#63 Sanny Verhoeven – Vloggend op zoek naar geluk!

By April 30, 2017Podcast
Sanny Verhoeven

Sanny Verhoeven – Vlogster, actrice en presentatrice

Sanny Verhoeven is een topper in de Nederlandse wereld van vloggen. Ze legt zichzelf dagelijks vast op de camera en inspireert daarmee duizenden fans op haar zoektocht naar geluk.

Als we denken aan vloggers dan denken we als snel aan mensen die miljonair zijn geworden met YouTube filmpjes. Sanny is al een paar jaar bezig met vloggen over geluk, spiritualiteit en bewustzijn. Op haar website www.sannyzoektgeluk.nl heeft ze een fanbase van tienduizenden volgers opgebouwd. Een prestatie van hard werken, creatief zijn en doorzetten! Hoe ziet de week van een vlogger er eigenlijk uit? We spreken met Sanny over haar wekelijkse gang van zaken. Gaat de camera overal mee naar toe? De van origine actrice en presentatrice acht het belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. Wat ga je wel delen en wat niet? Wat verwachten de fans van je?

Kan je als Nederlander met vloggen je geld verdienen? Het antwoord is ja! Sanny vertelt hoe ze aan sponsordeals komt en welke extra’s ze nog meer krijgt door het vloggen. Waarom bedrijven graag aan haar verbonden willen zijn. Daarnaast moet ze regelmatig elders aanwezig zijn, worden er zakendeals gesloten en heeft ze te maken met strakke deadlines. De fans rekenen namelijk op je! Bij het luisteren van deze podcast zal je merken dat je als professioneel vlogger full-time bezig kan zijn.

Bekijk

Luister

Beluister deze aflevering via iTunes.     Get_it_on_iTunes_Badge_US_1114

We spraken over deze onderwerpen:

Volgt

Wil jij toegang tot unieke content van dit interview?

Wil jij toegang tot de geheime vragen die wij aan Sanny stelde? Geef je op voor de nieuwsbrief en je ontvangt een link naar deze unieke en waardevolle content! We vragen onze Eindbazen gasten de meest uiteenlopende vragen over ondernemen, de kunst van het leven, persoonlijk leiderschap, spirituele groei, filosofische kennis, tips & tricks en nog veel meer!

Show notes:

Comments

comments