VIDEOLESSEN

Meer dan 5 uur unieke content over marketing, social media, content creatie, sales funnels, interviews met bekende autoriteiten en strategieën om een online autoriteit te worden.

100% EXCLUSIEVE CONTENT

Krijg toegang tot unieke interviews met de beste autoriteiten van Nederland. Leer hun tips & tricks op jouw weg naar de top!

COMPLETE BLAUWDRUK

Deze training geeft je een volledige blauwdruk. Je leert zelf hoe je een online training kan maken om deze vervolgens te verkopen met een complete marketing strategie.

Ben jij de volgende online autoriteit van Nederland?

Wiggert Meerman is een van de meest veelzijdige online marketeers die Nederland rijk is. Hij studeerde marketing management en belande bij een internationale e-Commerce multinational. Later richtte hij social media bureau Eazier op, waarbij hij in 2 jaar tijd marktleider werd van de Benelux in de retail & fashion segment. Hier hielp hij bedrijven met hun online marketing en content strategie. Een aantal merken waar hij voor werkte waren Sport2000, Noppies, Intersport en Bagels & Beans. Daarnaast schreef hij o.a. voor Marketingfacts. In 2016 verkocht hij Eazier om zich volledig te richten op zijn online supplementen merk NootroFit. Wiggert is onder andere bekend van Eindbazen, de nummer één podcast in iTunes omtrent leiderschap en zelfhulp. De podcast werd meer al meer dan 1 miljoen keer gedownload en heeft meer dan 150.000 views op YouTube. Op dit moment zijn er meer dan 53 diepte interviews beschikbaar met verschillende autoriteiten zoal David Allen, Michael Pilarzyck, Ralph Moorman en vele anderen. Wiggert is een ervaren coach en trainer op het gebied van marketing, ondernemen en persoonlijk leiderschap.

Wiggert is bekend van

VIDEOLESSEN

Meer dan 6 uur lesmateriaal over social media, content creatie, website inrichting,  Facebook Advertenties en de beste strategieën om jezelf neer te zetten als online autoriteit.

Uniek Werkboek

De videolessen komen met notities, lesmateriaal en opdrachten zodat je het meeste uit je cursus haalt.

Bekende Autoriteiten

Onze cursus heeft exclusieve diepte interviews met online autoriteiten. Zij vertellen je de geheimen tot hun succes.

Wil jij toegang tot meerdere exclusieve interviews met de beste autoriteiten van Nederland?
Leer de beste tips & tricks van de top van Nederland!

Je hebt 12 maanden toegang tot alle opgenomen interviews maar ook de nieuw opgenomen gesprekken worden continue toegevoegd.

Michael Pilarczyk
Coach in zakelijke groei

Marieke van Meijeren
Oprichtster De Bewustzijn School

Ralph Moorman
Oprichter de HormoonFactor

Michel Vos
Host Eindbazen

Lesplan

Module 1: Prepare Like a Pro

1

Heldere doelen

Wat wil je bereiken? Wat gaat je product worden?
Heldere doelen en goede vragen stellen aan jezelf zijn de basis voor een goede start.
2

Wat gaat jouw specialiteit worden?

Als autoriteit moet je ergens bekend om staan. Het liefst zo specifiek mogelijk. In deze module gaan we kijken wat bij jouw past en of er markt voor is.
3

Financieel

Als je geld wilt verdienen met trainingen moet je een duidelijk plan maken. Hoeveel geld wil je verdienen met je trainingen? Wat wordt jouw verdienmodel? Hoe ga je dit aanpakken?
4

Introductie over online producten

Maak kennis met alle mogelijkheden. Wat zijn de voor- en nadelen van online producten zoals lidmaatschappen, bootcamps, coaching, online webinars en live evenementen?

Module 2: Building Your Product

1

Bouw je product

Wat gaat jouw product worden? Wordt het een eenmalige cursus? Een training van 3 maanden? Of ga je online & offline met elkaar verbinden?
2

Risicoloos je eerste product lanceren

Een online product maken kost veel werk. In onze formule ga je pas een product maken, als je er één of meerdere verkocht hebt. Hierdoor is het risico op financieel en tijdverlies minimaal en je weet direct op je product aanslaat. Dit wordt jouw powerpitch!
3

Technische Benodigdheden

Een complete lijst met alles benodigdheden voor je WordPress website en bijbehorende plugins. Meer dan deze korte maar effectieve lijst heb je niet nodig.

Module 3: Sell Your Product

1

Hoe kan je het beste online producten verkopen?

Je leert stap voor stap een online sales proces op te zetten. Alles omtrent sales funnels, webinars, upselling, aftersales en verkoopstrategieën.
2

Promotie Boosters

Wat gaat er voor zorgen dat je meer gaat verkopen? Je leert tactieken zoals het slim inzetten van evenementen, productlanceringen, het maken van combinatiepakketten en urgentie creëren bij jouw klant.
3

Verkoop kanalen

Er zijn veel manieren om jouw producten te verkopen. We nemen je mee in de wereld van nieuwsbrieven, affiliates, webinars, events en onze unieke "Co-Promotie" formule.

Module 4: Marketing & Strategie (EXTRA UITGEBREID)

1

Social Media

Dit medium is het belangrijkste marketingkanaal voor de toekomst. Je leert hier alle in's en out's van social media. De kern hierbij is om geld te verdienen met social media, niet om alleen aanwezig te zijn met leuke plaatjes.
2

Secret Co-Promote Formule

Dit is onze geheime formule om in korte tijd het juiste publiek te bereiken. Dit omvat één van de krachtigste methodes voor je bekendheid als autoriteit.
3

Content Strategie

Alleen met een goed uitgewerkt plan blijf je op de juiste koers. Je leert een strategie te maken op basis jouw beschikbare tijd, investering en kennis. In deze les leer je welke soorten content voor jou van belang kunnen zijn.
4

Bouwen aan Online Autoriteitschap

Alles over branding, content strategie en onze geheimen voor het succes van Eindbazen. Alles wat een autoriteit moet doen om in de publiciteit te komen.

Leer jezelf zichtbaar maken op TV & andere media

RTL Late Night
Te gast bij Humberto Tan

Mini Documentaire
Website Michael Pilarczyk

ERASMUS MC
Spreken over persoonlijk leiderschap

Podcast Interview
Te gast bij Project Leven

!!LET OP!!

Deze volgende cursus start op 3 maart! Waarom?

Omdat dit de verjaardag is van Wiggert!

Daarom krijg je voor 20 februari een Early Bird* Korting van €150,- euro!

*De Early Bird korting is geldig tot zondag 12 februari. Je betaalt dan €500,- in plaats van €650,-. Na deze datum gaat de prijs omhoog. Prijzen zijn exclusief b.t.w.

-186Dagen -10Uren -46Minuten -1Seconden

ONLINE AUTORITEITSCHAP
CURSUS

€650, €500,-

 • 8 Weken Online Autoriteitschap cursus
 • Meer dan 5 uur video content
 • Interviews met de beste autoriteiten van Nederland
 • Besloten Q&A Webinars
 • Een uitgebreid werkboek
 • 12 Maanden toegang tot het programma (Inclusief nieuwe online autoriteit interviews)

ONLINE AUTORITEITSCHAP
PREMIUM CURSUS

€1050, €900,-

 • Brainstorm Sessie van dagdeel met Wiggert over branding, strategie en jouw persoonlijke blauwdruk voor online autoriteitschap.
 • Follow Up – Skype Gesprek
 • Optie tot gespreid betalen*
 • 8 Weken Online Autoriteitschap cursus
 • Meer dan 5 uur video content
 • Interviews met de beste autoriteiten van Nederland
 • Besloten Q&A Webinars
 • Een uitgebreid werkboek
 • 12 Maanden toegang tot het programma (Inclusief nieuwe online autoriteit interviews)
Aanmelden

*Pay Later Module

Alleen de Premium Online Autoriteit kan gespreid betaalt worden. Je betaalt dan €400,- per maand voor een periode van 3 maanden. De meerprijs voor deze regeling is daarmee €150,-. Neem contact op voor de voorwaarden.

Deze training is de uitkomst voor iedereen die zich wil profileren als specialist.

Anita de HaasPCOS coach en ervaringsdeskundige